top of page

This is Live Group HQ

Als je hier toch mag werken …Dat bij een nooit stilzittende en uiterst creatieve evenementenorganisatie zoals This is Live Group geen kantoor past met tl-verlichting, een ruimte die voor kantine moet doorgaan, slechte koffie en een sfeerloze inrichting is duidelijk. Maar dat het nieuwe hoofdkantoor (HQ) zo’n uniek, warm, verrassend, comfortabel en hoogwaardig totaalplaatje vol beleving zou worden, overstijgt elke droom en verwachting. Als bezoeker wil je niet alleen op ontdekkingstocht door de verschillende ruimtes, nee, je wilt hier ook werken.


This is Live Group is de snelst groeiende – en een van de grootste – evenementenorganisaties van Nederland. Onder de vlag This is Live Group vallen diverse bedrijven die alle te maken hebben met het organiseren en/of het faciliteren van events en festivals. De corebusiness is het zelf ontwikkelen en organiseren van vooruitstrevende muziekfestivals en concerten, zoals onder meer Paaspop, Extrema, Solar Weekend en WiSH Outdoor. De directie had een oude fabriekshal in Schijndel op het oog en klopte aan bij Studio Hans Kuijten, om het pand van binnen en buiten te transformeren naar een ongekend HQ, waarin alle disciplines van This is Live Group samenkomen en alle medewerkers een werkplek hebben.


HEERLIJKE VIBE

Topdesigner Hans Kuijten liet zich inspireren door de uitstraling van de rauwe pakhuizen in het New Yorkse Meatpacking District en koos voor grote raampartijen met stalen kozijnen, grote gebaren en een open karakter en paste stoere natuurlijke materialen toe als staal, leer, beton en hout. Een warm kleurenpalet, comfortabel (maatwerk)meubilair, ruige accessoires zoals geweven karpetten, prachtige wand- en plafondafwerkingen en sfeerverhogende verlichting versterken de heerlijke creatieve en huiselijke vibe die in het riante pand hangt.


VERRE VAN STANDAARD

In het hoofdkantoor ontdekken we onder meer een uitnodigende lobby, een restaurant – waag het niet om dit een kantine te noemen – een bioscoop, een bar met keuken, diverse loungeplekken, een opnamestudio en natuurlijk kantoorruimtes. En ook die laatstgenoemde ruimtes zijn verre van standaard. Opvallend is dat op ieder moment van de dag de verschillende zithoeken, kantoren, barretjes en andere bijzondere plekken in het gebouw worden gebruikt. Voor een overleg, een meeting met een klant, een presentatie of om even te pauzeren. En na een drukke werkdag? Dan wordt op gezette tijden ook een heerlijk feestje gevierd in het restaurant of aan de bar. Klaar is de samenwerking tussen This is Live Group en Studio Hans Kuijten nog niet. De designer gaat de voortuin van het pand nog voorzien van festivalsferen. Nee, hier werken is zeker geen straf.
Comments


bottom of page