top of page
_PBF4340.jpg

TURN-KEY

INTERIOR DESIGN SOLUTIONS

GEBRUIKSKLARE OPLOSSING

Het is onze eindverantwoordelijkheid om de volledige uitvoering van je interieurontwerp te verzorgen en een turnkey oplossing te bieden voor al je interieurwensen. Wij zorgen ervoor dat al je favoriete materialen en meubels voor je worden uitgekozen bij meerdere ontwerpers en leveranciers. Je wordt voorzien van alle diensten die nodig zijn om uw high-end interieurproject te voltooien.

 

TIJDBESPARENDE OPLOSSING

We bieden je één tijdlijn en beheren alle professionals die aan het project bijdragen. Het selecteren en kopen van producten van verschillende soorten leveranciers is een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het interieurontwerpproces. Kies je voor onze turnkey ontwerpoplossing, dan kies je automatisch voor een tijdbesparende oplossing.

 

KOSTENBESPARENDE OPLOSSING

Ons netwerk, expertises en ervaringen stellen ons in staat om je (project)meubilair van hogere kwaliteit aan te bieden tegen lagere prijzen. Profiteer van ons professionele netwerk en brede assortiment producten en leveranciers om uit te kiezen.

231102_Presentatieboek_BINNENWERK Hans Kuijten.jpg
pagina 10.jpg
HOOG SERVICENIVEAU

HET ENIGE CONTACTPUNT

Wij worden je enige aanspreekpunt. De afstemming met meerdere vakmensen en leveranciers is onze verantwoordelijkheid.

 

HOGE KWALITEIT

We selecteren zorgvuldig de beste vakmensen en werken alleen met de beste meubels, accessoires en materialen om hoogwaardige, luxe interieurs te creëren. De geselecteerde producten vertegenwoordigen een hoge mate van duurzaamheid die voldoet aan hoge projectkwaliteitseisen.

 

ERVAREN TEAM

Ons ervaren en vakbekwame team zorgt ervoor dat je project van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van hoogwaardig vastgoed in de Alpen, zorgen wij persoonlijk voor je luxe woning of project.

"Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik laat me graag inspireren door de wereld om me heen. Dat leidt vaak tot nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen. Ik kan echt genieten van bijzondere materiaalcombinaties, maar ook van verleidelijke vormen en sprekende kleuren. De uitgangspunten van een ontwerp worden echter altijd bepaald door de opdrachtgever. De wens van de klant is leidend. Het is aan mij om die vervolgens te vertalen naar een unieke creatie. De ideeën ontstaan vaak al tijdens een eerste gesprek, gewoon met een kop koffie erbij. Daarna volgt de researchfase. Ik ga me inlezen en verder inleven. Voor mij is een ontwerp pas geslaagd als de klant zich thuis voelt in de ruimte. Mijn creaties stralen een zekere warmte uit. Of het nu gaat om een strak vormgegeven hotellobby of om een chique skybox in een voetbalstadion. Ik laat me nooit sturen door trends. Die doen me niets. De vraag is altijd het uitgangspunt. Ik houd wel van een knipoog hier en daar. Mijn creaties moeten zorgen voor een lach op het gezicht."

Hans-Kuijten.png
_PBF6001.jpg

Creativity has no limits! Anything you can dream of is achievable.

bottom of page