top of page

Nuenens vakmanschap in luxe viswinkel VAN VIS

Hip, stijlvol en warm


DE PRACHTIGE INRICHTING EN UITSTRALING VAN DE LUXE VISWINKEL VAN VIS IS HET RESULTAAT VAN VAKMANSCHAP EN CREATIVITEIT VAN NUENENSE ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN. EIGENAAR STAN VAN LIESHOUT WILDE DE VERBOUWINGSKLUS IMMERS MET PARTIJEN UIT – OF MET ROOTS IN – HET DORP KLAREN. “EN SAMEN HEBBEN WE ECHT IETS BIJZONDERS GEMAAKT”, ALDUS HANS KUIJTEN, DIE TEKENDE VOOR HET INTERIEURONTWERP.


“Zo heeft Aldenhoven Interieurwerken met vakmanschap mijn ontwerp tot in het kleinste detail vertaald naar de werkelijkheid, leverde Cuserna een prachtige keuken – uiteraard van alle gemakken voorzien – en zorgde Elektro Techniek van Lieshout voor technisch vakwerk. En laten we Bonkend niet vergeten. Dat bedrijf creëerde onder meer een stijlvolle en hippe huisstijl voor VAN VIS.”


Het interieur van VAN VIS oogt chique en trendy en doet in niets denken aan een klassieke viswinkel waar vlaggetjes en een viskar het beeld bepalen. Stijlvol notenhout, werkbladen van Dekton, messing en glanzende tegeltjes zorgen samen voor een warm en rijk kleurenpalet. De grote eyecatcher is de wand, die is bekleed met tal van kleine tegeltjes, waarop beeltenissen staan die refereren aan de echte hoofdrolspelers in de winkel: vissen.


FOTOGRAFIE: PETER BAASتعليقات


تم إيقاف التعليق.
bottom of page