top of page

NILSON ONTHULT BED 'ASPEN’

PERSBERICHT


SIGNATURE BY STUDIO HANS KUIJTEN

Nilson Beds, bekend om zijn bedden van topkwaliteit en luxe design, introduceert met trots het nieuwste ontwerp: Aspen. Dit bed is tot stand gekomen in samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Hans Kuijten.


Over het bed Aspen

Het Nilson bed Aspen heeft de karakteristieke signatuur van Hans Kuijten. Gemaakt van ruige materialen gecombineerd met aangename stoffen, straalt het bed de sfeer uit van het exclusieve wintersportgebied Aspen. Robuust, met een eigentijds karakter.

Het dubbeldikke hoofdbord combineert stoer leer met zachte aaibare stoffen. Grove stiknaden geven het design een krachtig uiterlijk. De nachtkastjes weerspiegelen de elegante hoeken van het hoofdbord. De sfeerverlichting is afkomstig van het merk Maretti, wat bijdraagt aan de warme en intieme sfeer.

Net als elke Nilson, is ook dit bed een ambachtelijk stuk vakwerk van Nederlandse bodem. Vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen, garandeert het een ongeëvenaard slaapcomfort.


Onthulling op de Excellent Beurs

De onthulling van het bed Aspen vond plaats tijdens de Excellent Woonbeurs op de openingsavond. Het bed schitterde in 'The Lodge', een designhuis ontworpen door Studio Hans Kuijten, waar eersteklas wooninspiratie centraal staat. Binnenkort is het bed Aspen ook in de Nilson Concept Store in Amersfoort te bewonderen.


Over Nilson Beds

Met twee decennia ervaring is Nilson toonaangevend op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. De Nilson Concept Store in Amersfoort presenteert een collectie van de meest verfijnde design bedden, inclusief een SleepLab dat een unieke gelegenheid biedt om de bedden persoonlijk te testen. Nilson levert aan consumenten, interieurarchitecten en hotels, zowel nationaal als internationaal.


Over Studio Hans Kuijten

Hans Kuijten weet met zijn onovertroffen ontwerpen iedere ruimte te transformeren tot een plek waar je je thuis voelt. ‘Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik laat mij graag inspireren door de wereld om me heen’, aldus Kuijten.

Voor de Excellent Woonbeurs ontwierp Hans de 'The Lodge', een complete designwoning waar het Aspen bed met een robuust en eigentijds karakter helemaal tot zijn recht komt.
Meer informatie en foto’s:

Nilson Beds website - Nilson website - pagina Aspen

Bed Aspen - Link naar beeldmateriaal © Fotografie: Nilson Beds/ Peter Baas

Marketing & Communicatie: Simone van der Vlist en Quirine Baan

marketing@nilsonbeds.nl | Tel (033) 303 98 50 | www.nilsonbeds.nl

November 2023Comments


bottom of page