top of page

Legends Lounge

OPTIMAAL GENIETEN IN HEERLIJKE SFEREN


De Legends Lounge combineert eten op sterrenniveau met topvoetbal in een heerlijke ambiance. Topdesigner Hans Kuijten tekende voor het interieurontwerp van de luxe ruimte in het Philips Stadion in Eindhoven die klasse, stijl en gastvrijheid ademt. Een bezoek aan de Legends Lounge zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. Een prikkeling van de zintuigen. Van de ontvangst tot de warme begroeting bij het afscheid.


“De Legends Lounge verwelkomt Nederlands belangrijkste prominenten uit – onder andere – de topsport, het zakenleven, de mediawereld, de politiek en de entertainmentindustrie. Onze genodigden maken gebruik van een exclusieve valetparkingservice, genieten van de culinaire invulling verzorgd door ’s lands meest vooraanstaande sterrenchefs en beleven de wedstrijd vanaf de beste stoelen in het stadion”, aldus General Manager Mick van Gool.


‘PLACE TO BE’

“De genodigden zijn legendes in hun eigen vakgebied en hebben ieder een eigen verhaal. Deze legendes komen bijeen in de Legends Lounge, die zorgt voor een bijzondere harmonie. Dit is de plek die aan de basis staat van onvergetelijke herinneringen.” Onder meer Mark Rutte, Guus Hiddink, John de Mol en John van den Heuvel genoten van de ervaring die de Legends Lounge biedt. Eigenaar Frank van Gool: “Het is een fantastische plek met een mooie geschiedenis en is echt de ‘place to be’, niet alleen tijdens de PSV-wedstrijden, maar ook vanwege de andere legendarische evenementen die we hier gaan organiseren. Wij zijn vastbesloten om er een mooie toekomst neer te gaan zetten.”


STERRENCHEFS

Maar niet alleen de genodigden acteren op hoog niveau; ook de chef-koks die bij toerbeurt de gasten trakteren op culinaire hoogstandjes, doen dit op uitzonderlijk niveau. Onder meer Dick Middelweerd van De Treeswijkhove (**), Soenil Bahadoer van De Lindehof (**), François Geurds van FG Restaurant (**) en Jan Sobecki van restaurant Tribeca (**) toonden hun kunsten in de keuken van de Legends Lounge.

PURE LUXE

Uiteraard sluit het door Hans Kuijten ontworpen interieur aan bij het kwaliteitsvolle totaalplaatje. De topdesigner paste natuurlijke materialen zoals marmer, brons en hout toe en koos tevens voor rijke stoffen, maatwerktapijten en luxe wandafwerkingen. Het marmer heeft bordeauxrode en roze tinten en vormt zo een subtiele link met het rood van de stoeltjes op de tribune. De eyecatchers van de luxe ruimte zijn de luxe bar, waaraan de barkrukken voor een elegante toets zorgen en de theatraal ogende open keuken, waar gasten de sterrenchefs als ware artiesten aan het werk kunnen zien. Het op maat ontworpen lichtplan vormt de kers op de taart en voegt beleving en een internationale vibe toe aan de heerlijke setting. Pure luxe, zonder dat het schreeuwt of over the top is. Een interieur voor legendes en onvergetelijke momenten.
Comments


bottom of page