top of page

Volmaakte schoonheid


Een oogstrelend rustpunt. Een droomwoning die van a tot z klopt. Een perfect samenspel tussen luxe, schoonheid, comfort en gebruikersgemak. Elk detail klopt en verhoogt het welbehagen van de opdrachtgevers. Een woning die de wow-factor bezit, je liefdevol omarmt en voelt als een warme deken. Dankzij een perfecte samensmelting van kleuren en materialen is er een heerlijke flow voelbaar. Een perfect thuis in een groenrijke omgeving.



De indrukwekkende droomwoning is het geslaagde resultaat van de samenwerking tussen architect Stan van Houtum, interieurontwerper Hans Kuijten en diverse vakspecialisten en topbedrijven. Samen transformeerden ze het verouderde pand tot een warme, luxe en uitnodigende villa, die geborgenheid ademt en is voorzien van tal van technische snufjes die het leven voor de bewoners vergemakkelijken. Hans paste maar enkele kleurstellingen en materialen toe in het interieur, waardoor een rustig en sereen totaalbeeld ontstaat. Het ruimtelijke karakter van de ruimtes en de royale lichtinval versterken die prettige sfeer. “In de woning ontdek je hout, natuursteen, staal en leer”, geeft Hans aan. “Deze materialen zorgen samen met het vele maatwerk – ik ontwierp alle vaste meubelelementen – voor een rijke en luxe sfeer in de woning.”



Luxe droomkeuken

In de uiterst comfortabele living springen de riante bank en de meterslange maatwerkkast het meest in het oog. De luxe ruimte staat in verbinding met de leefkeuken, die zich perfect leent voor heerlijke momenten met vrienden en familie. Hans accentueerde de overgang tussen de beide leefruimtes door te kiezen voor verschillende vloerafwerkingen. In de keuken paste hij een gietvloer toe en in de living en de riante entreeruimte zien we een eikenhouten vloer. Dat de keuken is voorzien van alle gemakken is een understatement: de opdrachtgevers maken onder meer gebruik van twee wijnklimaatkasten, twee vaatwassers en overige luxe apparatuur. Het marmeren kookeiland maakt het droomplaatje compleet.



Chic hotel

Ook boven ervaren we niets dan luxe, schoonheid en comfort. Hans: “Het serene kleurenpalet en de hoogwaardige materialen die je beneden zag, zie je hier ook, wat zorgt voor de gewenste eenheid in het totaalbeeld. Luxe meubels en op maat ontworpen meubels geven ook hier de ruimtes extra cachet. Inderdaad, het heeft de uitstraling van een chic en comfortabel hotel.” Als kers op de taart ontwierp Stan van Houtum bij het zwembad in de tuin een luxe poolhouse, dat vervolgens door Hans Kuijten is ingericht.



Fotografie: Peter Baas


 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

bottom of page