top of page

Hans Kuijten X Nilson

Voor de Excellent Woonbeurs heeft Hans Kuijten een complete designerwoning ontworpen. 'The Lodge' belooft een echte blikvanger te worden; een droomwereld waarin je als bezoeker hoogwaardige wooninspiratie vindt. Om The Lodge compleet te maken, ontwierp Hans Kuijten in samenwerking met Nilson een prachtig bedontwerp; design 'Aspen'. De onthulling van het bed vindt plaats tijdens de openingsavond van de Excellent Woonbeurs.


Door: Nilsonbeds


NIEUW DESIGN

De inspirerende samenwerking met gerenommeerde ontwerper Hans Kuijten resulteerde in een prachtig nieuw design bed. Het bed wordt gelanceerd op de Excellent Woonbeurs en daarna opgenomen in de Nilson collectie.



ASPEN

Nilson bed 'Aspen' draagt de signature van Hans Kuijten en heeft een robuust en eigentijds karakter. Vernoemd naar het exclusieve wintersportgebied Aspen, straalt het design warmte, luxe en geborgenheid uit.


MATERIALEN

Het dubbeldikke hoofdbord speelt met stoer leer en zachte, gestructureerde stoffen. Grove stiknaden voegen een stoer tintje toe aan het design. De bijbehorende nachtkastjes, vervaardigd van hoogwaardig fineer, weerspiegelen de elegante afgeronde hoeken van het hoofdbord.















bottom of page