top of page

Hans Kuijten Interior Design wordt Studio Hans Kuijten

We kennen Hans Kuijten natuurlijk van zijn sfeervolle, oogstrelende interieurs van droomwoningen en horecagelegenheden. En van zijn eigen stoelenlijn, zijn eigen geurkaarsen en zijn eigen koffielijn. Vanaf november voegt de creatieve designer een extra activiteit toe aan zijn werkzaamheden: het turn-key inrichten en opleveren van zijn projecten. Om de uitbreiding van zijn diensten extra kracht bij te zetten, verandert ook de naam van het bedrijf. “We gaan verder als Studio Hans Kuijten”, aldus de designer. “Met deze nieuwe dienst begeleiden we projecten van a tot z en ontzorgen de klant daarbij volledig. Tot aan het laatste kopje in de kast of tot de kleding van het personeel en de menukaart.”


Hans Kuijten en zijn creatieve team ontwerpen sinds de verhuizing eind 2022 hun designs in een prachtige studio in Nuenen. In datzelfde pand is al jaren Mountain Residences gehuisvest, de vastgoedontwikkelaar in Oostenrijk, waarvoor Hans Kuijten de interieurs van diverse luxe hotels in het Alpenland ontwierp. Hans: “Die intensieve samenwerkingen bevielen goed en ook op persoonlijk vlak ontstond een klik met onder meer Mark Smits van Mountain Residences, waarna besloten is om op het gebied van projectbegeleiding de krachten te bundelen. Die nieuwe werkzaamheden vinden, net als de designtak en de productenlijn, plaats onder de naam Studio Hans Kuijten, waarbij we op dat vlak kunnen putten uit de jarenlange ervaring en expertise van het team van Mark”, aldus Hans.


WIN-WIN-WINSITUATIE

“De andere voordelen zijn dat we nóg professioneler worden, onze ontwerpen tot in het kleinste detail worden uitgevoerd en daarmee de kwaliteit blijft gewaarborgd, onze opdrachtgevers kunnen profiteren van de goede relaties die Mountain Residences heeft op het gebied van de inkoop van meubilair én dat wij als creatieve designers ons ook echt alleen op het creatieve proces hoeven te focussen. Een win-win-winsituatie. Voor ons en voor onze opdrachtgevers”, aldus Hans. “Onze naam mag dan wel veranderen in Studio Hans Kuijten, maar we blijven gaan voor het allermooiste, meest unieke en meest hoogwaardige resultaat.”
Comments


bottom of page