top of page

Stijlvol Herenhuis


Comfortabel interieur

In het statige en historische herenhuis creëerde designer Hans Kuijten een modern, luxe, comfortabel interieur dat aansluit op de wensen en de leefwijze van het ruime gezin.

Met respect voor het verleden- onder meer de prachtige ornamenten en de indeling van de woning bleven behouden- werd de binnenzijde gerenoveerd en van alle huidige technieken en gemakken voorzien.


De stijlvolle en ruime entree vormt een prettige kennismaking met de woning.

De hoge plafonds, de authentieke vloer, de lange zichtlijn richting de achterzijde van het huis en de klassieke vorm van de gemoderniseerde trappartij vormen een fraai totaalplaatje. Dit past bij het karaktervolle exterieur. De kleurrijke kunstwerken en de prachtige verlichting geven de aansprekende ruimte extra glans.


Ruime leefkamer

Aan de linkerzijde van de gang situeerde Hans Kuijten de warme en luxe ingerichte living, waarin de klassieke schouw, de maatwerkkastenwand en de plafondornamenten de blikvangers zijn.


De ruime leefkamer loopt vloeiend over in de achtergelegen relaxruimte – beiden voorzien van een in een Hongaarse punt van 45 graden gelegde houten vloer. Door daar voor een ander kleurenpalet te kiezen, voelt het echter alsof het twee verschillende werelden zijn. Eyecatcher aan de achterzijde is de klassieke vleugel.


Kloppend hartHet kloppende hart van de indrukwekkende woning is de royale en door Hans ontworpen maatwerkkeuken. Natuurlijke materialen – zoals notenhout – geven een warm sfeerbeeld in de langgerekte ruimte.


Bovendien is die aan de achterzijde is voorzien van een ruime eettafel met comfortabele stoelen. Zittend in de keuken hebben de bewoners zicht op de op maat gemaakte en zeer fraaie wijnkast.


Luxe hotelsuite

Op de eerste etage ontwierp de aimabele designer het privédomein van de opdrachtgevers als een luxe hotelsuite. Rijke en luxe materialen zorgen voor een behaaglijk gevoel in de open en ruimte. De wellness-faciliteiten vergroten het comfort in de jaloersmakend mooie ruimte.Fotografie: Peter Baas

Met dank aan de belanghebbende partijen: Maretti Lighting | Indivipro | Elements of Interior BV | De Paal Parket

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page