top of page

Een luxe interieur voor levensgenieters

Studio Hans Kuijten voorzag de bestaande royale woning van een nieuw interieur, dat perfect aansluit bij de dromen en de leefwijze van het grote gezin. Dankzij de rigoureuze metamorfose kan het samen, maar ook met vrienden, in alle comfort in de living genieten van een film en het leven vieren in de leefkeuken.


De riante entree zorgt voor een warm welkom in het huis, waarin de opdrachtgevers al jaren wonen. Studio Hans Kuijten koos voor sfeervol behang bij de trapopgang en een prachtige hanglamp die de diverse verdiepingen met elkaar verbindt. Doordat de trap in het zwart is uitgevoerd, wint de ruimte aan karakter. Zeker in combinatie met het prachtige glas-in loodraam. De twee deuren leiden naar de leefomgeving, waar we een glazen vakkenkast ontdekken. Het maatwerkobject fungeert als roomdivider tussen de entree en de living.


WARMTE EN GEBORGENHEID

Aan de rechterzijde van het maatwerkobject vinden we vervolgens de riante leefkeuken, waar marmer, leer, hout en taupekleurig spuitwerk voor een heerlijk sfeerbeeld zorgen. De zwarte apparatuur en kraan contrasteren fraai met het toegepaste kleurenpalet. De door hout omgeven zitplek ademt sfeer en karakter en doet denken aan een setting in een luxe Oostenrijkse Stube. De comfortabele stoelen uit de eigen collectie van Studio Hans Kuijten verhogen de sfeer van de heerlijke setting. Ook boven het oogstrelende eiland pasten Hans en zijn team hout – gecombineerd met leer – toe, wat bijdraagt aan de geborgenheid in de ruimte. Het gezin verblijft er graag en ontvangt er vrienden en familie.


Naast de genoemde eetruimte richtte Studio Hans Kuijten nog een aparte eetkamer in, waarin we een kleurrijke barokstijl herkennen. In de living vormen de reeds genoemde roomdivider, de riante bank en de wand waarin de televisie en de haardpartij zijn verwerkt de blikvangers. De prachtige verlichting, de kleurrijke kunstwerken en de grote raampartijen dragen bij aan de prettige sfeer die er hangt.


Comments


bottom of page