De Vermaekerij: ‘vermaek met smaek’

Door: entreemagazine.nl Foto’s: Peter Baas


Bij De Vermaekerij in Maasbree komen ‘food en fun’ samen. Bekijk de foto’s hieronder om een beeld te krijgen van deze nieuwe, grote horecazaak met volop indoor entertainment.


De Vermaekerij: ‘vermaek met smaek’

In 2020 namen vier ondernemers (Rudy Gommans, Frank van Meegen, Willie Martens en John Theeuwen) een horecazaak in het Limburgse Maasbree over. Ze transformeerden deze grote zaak de afgelopen tijd tot De Vermaekerij. De naam zegt het al: het is een plek waar ‘vermaek’, gecombineerd met ‘smaek’, een grote rol speelt.


Bowlingbanen en escaperooms

Fun en food dus. Naast een restaurant, bar en terras zijn er in De Vermaekerij acht bowlingbanen, twee indoor jeu-de-boules banen, drie shuffleboards, vintage Nozembikes en virtual reality escaperooms.


Streetlife met huiselijk gevoel

Designer Hans Kuijten vertelt: “Het hele pand is gestript en volledig naar deze tijd gebracht. Het interieur is met veel graffiti, staal, glas, betonnen vloeren en ruige materialen als hout en plaatmateriaal, gebaseerd op het streetlife gevoel. Om toch een warm en huiselijk gevoel te krijgen, gebruikten we verschillende stoffen en leersoorten. De fel rode krukken geven een lekker contrast met de rest. De Vermaekerij is klaar voor een bruisende toekomst!”