top of page
HansKuijten-36-bewerkt-2.20170724134853.jpg

Samen met de specialisten van COFFEELAB uit Eindhoven, Jeroen Veldkamp en Roast Master Manuela, heeft Hans Kuijten de Strong Fuel blend gecreëerd.

 

Deze koffie is een perfecte combinatie van stoer, gebalanceerd, down to earth, gezellig en sfeervol - precies zoals Hans zijn interieurs en meubellijn ontwerpt.

 

Als je op zoek bent naar een koffieblend van hoge kwaliteit die met duurzaamheid en vakmanschap is gebrand, dan is de Strong Fuel blend zeker iets voor jou. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf de heerlijke smaak en aroma's van deze premium koffie!

 

STRONG FUEL

strongfuel1.jpg
Cappuccino
COFFEE BLEND
BY HANS KUIJTEN

De Strong Fuel blend is een premium koffieblend die met vakmanschap en passie wordt gebrand in Eindhoven door de specialisten van COFFEELAB. Roast Master Manuela heeft volledige controle over het brandproces van de Strong Fuel blend dankzij haar TYPHOON Roaster. Deze geavanceerde machine werkt 100% CO2-neutraal, aangezien hij op elektriciteit draait die wordt opgewekt met zonne-energie.

De bonen die worden gebruikt voor de Strong Fuel blend komen uit Midden-Amerika. Deze bonen worden met zorg geselecteerd en gebrand om de beste smaak en kwaliteit te garanderen. De smaak van de Strong Fuel blend is in balans en wordt het beste omschreven als "gewoon een lekker bakkie". De tonen van mokka en pure chocolade geven de koffie een volle, rijke smaak die zowel in de ochtend als middag goed tot zijn recht komt.

SMALL: €7,50 (250 gram)

MEDIUM: €13,50 (500 gram)

LARGE: €25,50 (1.000 gram)

- Levertijd ± 3 werkdagen

- Prijs exclusief verzending NL

- Prijs incl. BTW

 

HansKuijten-36-bewerkt-2.20170724134853.jpg
bottom of page