top of page
spinnerHK.gif
spinnerHK.gif

van schets tot realisatie

WELKOM BIJ STUDIO HANS KUIJTEN

Welkom in de wereld van Hans Kuijten. Een wereld van onbegrensde mogelijkheden. Laat jouw wensen vertalen naar een unieke creatie. Wedden dat Hans je weet te verrassen?

INTERIEUR

Met zijn onovertroffen ontwerpen weet Hans Kuijten iedere ruimte te transformeren tot een plek waar je je thuis voelt. Van huiskamer tot hotellobby en van bar tot business room. 

ENTERTAINMENT

Strak, stijlvol, sprookjesachtig of een combinatie van dat alles. De decors van Hans Kuijten maken van ieder event een onvergetelijke ervaring. Van Tomorrowland tot Groots met Guus Meeuwis.

ART

Hang een echte Hans Kuijten aan de muur en laat je meeslepen in de wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Zijn collectie vind je hier.

Hans maakt ook werk in opdracht. 

STORE

Bekijk het boek Buiten de Lijnen, waarin kleuren en materialen samensmelten tot spectaculaire interieurs.

Of wat dacht je van onze

creaties vol karakter:  

Strong One en Strong Rootz

spinnerHK.gif

groots inlevingsvermogen

EEN UNIEK ONTWERP
ALS EEN PERFECT GESNEDEN MAATPAK

Een creatie van Hans Kuijten is een vertaling van jouw wensen naar een uniek ontwerp. Om te komen tot een interieur dat past als een perfect gesneden maatpak, kruipt Hans als het ware onder je huid. Hij wil je dna kunnen lezen. Welke stijl spreekt je aan? Waar voel je je thuis? Hans gaat met jouw wensen aan de slag. Wedden dat hij je weet te verrassen?

_PBF5979.jpg
OOG VOOR DETAIL

Nadat Hans Kuijten een project heeft aangenomen, laat hij het niet meer los. Hij weet als geen ander de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar schitterende handgemaakte schetsen. Zijn creaties komen tot leven op papier.

Door combinaties van verschillende materialen, kleuren en vormen weet hij continu te verrassen. Aan ieder detail is gedacht. Hoe groot of klein het project ook is, het oog voor detail zie je in al Hans zijn creaties terug.

UITGELICHT

De creativiteit van Hans Kuijten kent geen grenzen. Zijn inspiratie haalt hij echt overal vandaan. Uit films, muziek, eten, steden, maar vooral uit mensen. Zijn belangrijkste inspiratiebron is altijd de opdrachtgever. Die aanpak leidt keer op keer tot de meest prachtige creaties voor uiteenlopende klanten. Van een exclusieve Mercedes-Benz-specialist tot FC Utrecht en van Heineken tot Van der Valk.

De Projecten Van Hans Kuijten zijn onlangs bekroond met een nominatie voor de Entree Hospitality & Style Awards.

spinnerHK.gif

dromen worden werkelijkheid

DE WERKELIJKHEID IS VAAK
NOG MOOIER DAN DE VERBEELDING

Een team van specialisten brengt de ontwerpen van Hans Kuijten tot leven en maakt álle wensen en dromen waar hoe groots en onbereikbaar die ook mogen lijken. Stap in de wereld van Hans Kuijten en laat je overdonderen door zijn inlevingsvermogen, originaliteit en oog voor detail.

bottom of page