Hans Kuijten

Nieuws

04/04/2017 - Brouwerij Het Veem, Strijp-S Eindhoven

Je geniet van je biertje en en het bier wordt in dezelfde ruimte 'live' gebrouwen! Hoe uniek is dat? Hans Kuijten ontwierp de ruimte dan ook zodanig dat je een totale bierbeleving ervaart in een kroeg en brouwerij tegelijk. Bekijk het gehele project hier.

04/04/2017 - Crooijmans Mannenmode, Nuenen

Crooijmans Mannenmode in het centrum van Nuenen, is onlangs weer geopend in geheel nieuwe stijl. Met gevoel voor kwaliteit, detail en service, helpt Crooijmans Mannenmode de klant te vinden wat hij zoekt. Met het volledig nieuw ontworpen interieur, sluit Hans Kuijten hier naadloos op aan. Stoer, Robuust, sfeervol en met gevoel voor stijl. Bekijk hier het gehele project.

16/02/2017 - Restaurant Cusco, Uden

Culinaire fijnproevers en fans van de Zuid-Amerikaanse keuken, kunnen binnenkort voor een avond uit terecht in Uden bij restaurant Cusco. Eind maart gaan ze open, nu alvast een impressie van het interieurconcept!

18/01/2017 - Art Old Dutch SportsBar, Breda

Het concept van Art Old Dutch SportsBar Breda, is inmiddels in volle uitvoering. Tomeloze inzet van alle betrokkenen. Een samensmelting van rollercoasters aan energie en creatie drang! Waanzinnig mooi project in dit unieke pand.

18/01/2017 - Restaurant Gaudim, Breda

Catalaans restaurant GAUDIM aan het Kloosterplein in Breda, wordt een mix van Catalaanse interieur stijltjes in combinatie met de tijdsgeest van nu. Zowel het ontwerp als de uitvoering zal door Hans Kuijten verzorgd worden.

16/12/2016 - REstaurant en Sportsbar, Breda

Een compleet hospitality concept in hartje Breda, een sportbar 3.0 concept, genaamd Old Dutch SportsBar en Restaurant. Geheel in NY style verdeeld over een 3 tal ruimtes. Een interieur dat de sfeer uitademt van de typisch NY pakhuizen en Brooklyn-style venues. Tot in detail uitgevoerd.